BREEDBEELD: Uw hulpmiddel voor fotografie, film en mediakunst in Vlaanderen

BREEDBEELD ondersteunt, informeert, inspireert en verbindt iedereen in Vlaanderen die zich tijdens hun vrije tijd bezighoudt met fotografie, film en mediakunst. Wanneer je beelden creëert, breng je je eigen perspectief op de werkelijkheid tot uiting. Je onthult jouw visie of wat je wilt dat anderen zien. Of je nu wenst te ontroeren, confronteren, inspireren, informeren of reflecteren; wij zijn ervan overtuigd dat jouw creativiteit zowel stimulerend is voor jou als voor anderen. Daarom staan we klaar om te helpen waar we kunnen.

Onze bestaansreden is om alle beeldmakers te helpen groeien. Of je nu een fotograaf bent, Instagram-hits genereert, kortfilms maakt, werelden ontwerpt in virtual reality, of Polaroid-beelden creëert, wij zijn er om jou en je creativiteit te ondersteunen. Samen bieden we inspiratie, informatie, feedback, een gemeenschap en een platform voor je werk, of dat nu op een podium, doek of muur is. Welkom bij BREEDBEELD!

BREEDBEELD helpt beeldmakers groeien
BREEDBEELD ondersteunt, informeert, inspireert en verbindt iedereen in Vlaanderen die in zijn vrije tijd met fotografie, film en mediakunst bezig is.

Read more