Cultuur in alle richtingen met OP/TIL: Verbinden, Informeren en Stimuleren

OP/TIL bevordert en verbindt culturele spelers in alle facetten, overschrijdend gemeentelijke, sectorale en disciplinaire grenzen - de ware kracht van cultuur.

Heb je plannen voor een baanbrekend cultureel project?

Zoek je samenwerkingspartners binnen of buiten de cultuursector?

Heb je behoefte aan informatie of advies over bovenlokale projectsubsidies?

Of het nu een grote of kleine vraag is, stel deze aan een consulent van OP/TIL tijdens een online VRAAG/RAAK sessie.

Of misschien wil je een nieuw, breder publiek betrekken bij je culturele activiteiten? OP/TIL staat voor je klaar met de nodige ondersteuning.

Wanneer kun je met ons in contact komen? Elke week op donderdag van 9.30 u. tot 10.30 u., en elke laatste donderdag van de maand van 20.00 u. tot 21.00 u. (niet op donderdag 29 juni 2023). We zijn er voor je van september tot en met juni, maar niet tijdens de zomervakantie.

Hoe neem je deel? Inschrijven is niet nodig. Je kunt gewoon inloggen wanneer je wilt. Klik op deze Zoom-link en we verwelkomen je met open armen.

Elke digitale sessie duurt één uur, waarin iedereen die inlogt de kans krijgt om vragen te stellen. Een consulent van OP/TIL zal je vragen beantwoorden, en wie weet krijg je ook nuttige tips van andere deelnemers.

Grensverleggend samenwerken rond cultuur?
Over het muurtje kijken met jouw cultureel project? Samenwerken over gemeentegrenzen heen? Dit steunpunt geeft jou een duwtje in de rug.

Read more