VI.BE: Versterken, Verbinden en Grenzen Verleggen voor een Gezond Muziekklimaat

VI.BE versterkt de muziekwereld. We blijven op de hoogte van de laatste trends en delen met enthousiasme onze expertise, en creëren zo kansen voor iedereen die actief is in muziek. We ondersteunen artiesten op elk moment van hun traject, ongeacht hoe bescheiden of ambitieus hun doelen zijn. We bieden advies aan de sectorprofessionals en bieden hen professionele ondersteuning. Op deze manier stimuleren we talent en geven we een boost aan het muziekklimaat, zowel op het podium als achter de schermen.

VI.BE is zowel een verbinder als een bondgenoot. Muziek is meer dan de som der delen, daarom brengen we artiesten en de sector samen. Van muzikanten en managers tot organisatoren en beleidsmakers. We smeden relaties en zetten projecten op die het muziekveld met elkaar verbinden. Zo bouwen we gezamenlijk aan een sterk en gezond muzieknetwerk dat maximale kansen biedt aan talent.

VI.BE gaat grenzen voorbij. We openen het muzieklandschap en brengen beweging in de muziekindustrie, ongeacht het genre, niveau of andere categorieën, en zetten talent in de schijnwerpers. Of het nu gaat om beginnende artiesten of gevestigde namen, deathmetalbands of jazzmuzikanten, van underground tot commercieel, en van lokaal tot internationaal. Samen met iedereen die een verschil wil maken, breiden we de muzikale grenzen uit in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten.

Pulse Transitienetwerk
Expertisenetwerk voor duurzaamheid in de culturele sector, jeugdsector en mediasector.

Read more